XTEMOS ELEMENT
POST ELEMENT STYLE MASONRY
16
Січ
ВУГЛЕВОДИ
Інші назви: цукри, сахариди.
Клас: органічні сполуки.
Хімічна формула: Cx(H2O)y.
Фізичні властивості: переважно солодкі на смак.
Вуглеводи, наряду із жирами та білками, належать до найважливіших та незамінних компонентів їжі. Представляють собою органічні сполуки, що складаються із вуглеводню, водню...
12
Гру
БІЛКИ
Інші назви: протеїни, поліпептиди.
Клас: високомолекулярні органічні сполуки.
Хімічна формула: С40H62N10O12 - протеїн, мінімальна структурна одиниця білка.
Білки, наряду із вуглеводами та жирами, належать до високомолекулярних органічних речовин та найважливіших та незамінних компонентів їжі. Структурно молекула білка...
XTEMOS ELEMENT
POST ELEMENT STYLE MASK ON IMAGE
16
Січ
ВУГЛЕВОДИ
Інші назви: цукри, сахариди.
Клас: органічні сполуки.
Хімічна формула: Cx(H2O)y.
Фізичні властивості: переважно солодкі на смак.
Вуглеводи, наряду із жирами та білками, належать до найважливіших та незамінних компонентів їжі. Представляють собою органічні сполуки, що складаються із вуглеводню, водню...
12
Гру
БІЛКИ
Інші назви: протеїни, поліпептиди.
Клас: високомолекулярні органічні сполуки.
Хімічна формула: С40H62N10O12 - протеїн, мінімальна структурна одиниця білка.
Білки, наряду із вуглеводами та жирами, належать до високомолекулярних органічних речовин та найважливіших та незамінних компонентів їжі. Структурно молекула білка...
XTEMOS ELEMENT
CAROUSEL OF POSTS
ВУГЛЕВОДИ
ВУГЛЕВОДИ
Інші назви: цукри, сахариди.
Клас: органічні сполуки.
Хімічна формула: Cx(H2O)y.
Фізичні властивості: переважно солодкі на смак.
Вуглеводи, наряду із жирами та білками, належать до найважливіших та незамінних компонентів їжі. Представляють собою органічні сполуки, що складаються із вуглеводню, водню...
БІЛКИ
БІЛКИ
Інші назви: протеїни, поліпептиди.
Клас: високомолекулярні органічні сполуки.
Хімічна формула: С40H62N10O12 - протеїн, мінімальна структурна одиниця білка.
Білки, наряду із вуглеводами та жирами, належать до високомолекулярних органічних речовин та найважливіших та незамінних компонентів їжі. Структурно молекула білка...